IZLAZ IZ MAGIJSKOG TROKUTA

Živim u jednom malom gradiću blizu Zadra. Imam 28 godina i tri sam godine u braku. Osoba za koju sam smatrala da mi je prijateljica bila je protiv moje veze sa momkom. Ipak nakon godine zabavljanja dogovorili smo datum vjenčanja i napravili veliku svadbu.Ona mi je bila kuma na svadbi iako nije željela učinala je to zbog mene kako kaže. Muž mi je bio situiran pa smo živjeli u Zadru gdje je imao dobar posao i svoj stan. Pošto smo rođene i odrasle u Osijeku dolazila mi je svakih 7 dana u posjetu i ostajala kod mene preko vikenda. Mome suprugu je to smetalo, jer kako kaže nije ti ona dobra prijateljica previše je u njoj ljubomore i zla ali ti to ne primjećuješ. Prošla jedna godina moje sreće u braku, kada je sve krenulo preko noći po zlu. Teško sam se razboljela i pala u depresiju. Moj suprug me je vodio u bolnicu na pretrage, dobila sam lijekove kao terapije ali mi nisu ništa pomogle. Išla sam raznim hođžama koji rade iscjeljivanje ali mi niko od njih nije mogao pomoći.  Svi su rekli isto a to je da se radi o crnoj magiji. Kontaktirala sam  gospodina Denisa za koga sam cula da je najbolji u područjima alternativnih znanosti. Konstatirao je da je izvor moje bolesti crna magija čije je djelovanje jako narušilo moje psiho fizičko zdravlje. Nakon rada gospodina Denisa na meni ja ne samo da sam zdrava nego i svi drugi segmenti mog života su se posložili na način koji je najpogodniji za mene. Nije mi rekao ali sam između redova zaključila da mi je magiju uradila moja prijateljica iz mladosti. Sretna sam i zdrava. Zahvalna sam gospodinu Denisu za sve što je učinio za mene. Ovu zahvalu pišem između ostalog iz raloga što želim da ako netko ima problem sličan meni, pročita ovo i javi se kako ja to kažem na pravu adresu. Katarina iz Zadra.              Mail adressa:  mr.denisnovosel@gmail.com

6 comments » Write a comment

  1. Nemam niti jedan negativan utisak o ovome dobrom i hrabrom strucnjaku. Svaku mu cast na njegovoj izobrazbi. Kada je uspio pomoci meni sa problemima vezanim za moga decka sa kojom sam bila zarucena i u ozbiljnoj vezi pet godina, uvjerena sam da moze pomoci i rijesiti problem bilo ciji. Covjek je genije !!!!! Ako ovo procita ovim putem ga i pozdravljam od gospodje Bastalic/Svedska.

  2. Znam da mnogi nas koji spas tražimo kod vidovnjaka smatraju budalama. Znam da su mnogi imali negativna iskustva, imala sam i ja ali nisam odustala. U mojoj duši nešto mi je govorilo da spas postoji i da je to jedini način da ostvarim neostvarivo i da se spasim. Denisu mogu zahvaliti što sam danas novi čovjek.

  3. Moja supruga i ja imali smo skladan brak sve dok se u nas zivot nije usetala crna magija. Supruga mi se razbolila, napustila me i odvela naseg malog sina. Cuo sam od prijatelja za Denisa i obratio mu se. Zahvaljujuci njemu i njegovim mocima rijesili smo se crne magije koju su nam nametnuli vjerovali ili ne nasi rodaci jer su bili zavidni na nas vise nego uspjesan i sretan zivot. Denis mi je spasio porodicu i njegov sam duznik do kraja zivota. N.J.

  4. Dugo sam razmišljao što da napišem o čovjeku koji je spasio mene i moju obitelj. Hvala je smiješna riječ za ono što je ovaj veliki vidovnjak učinio za mene. Kada propadnete na svim životnim poljima, kada više ne vidite da imate razloga za život i sasvim slučajno se obratite vidovnjaku, ni sami ne vjerujući da je moguće da postoji crna magija, da postoje ljudi koji se bave time a iz pukog očaja tražite pomoć i kada ta pomoć preko noći vaš život preokrene da svaki dan idete samo uzlaznom putanjom, tad shvatite da je netko za vas nepoznat učinio nemoguće.

Komentariši