SPAS IZ MAGIJSKOG PAKLA

Bila sam prekrasna mlada žena, tačnije završavala sam petu godinu medicinskog fakulteta. Imala sam normalan stil življenja, imala sam ljubav i od svojih najbližih i od momka sa kojim sam hodala u to vrijeme, i povrh svega imala sam odlične ocjene, bila sam među 20 najboljih studenata na fakultetu. Kako je vrijeme polako odmicalo, počele su da me muče strašne migrene i nesanice. Na početku je to bilo blago, par puta dnevnu u kratkim vremenskim intervalima. Ali, kada je postalo učestalo, ponekad čak i bez prestanka. Počele su moje noćne more, i moji strahovi. U par mjeseci mi se život okrenuo. Nisam više bila ona vesela mlada studentica, koja je zračila ljepotom,karizmom, i srećom. Već bolesna, blijeda žena koja se zatvarala u kuću i počela propuštati predavanja i ispitne rokove na veliko.Majka me je vodila na sve moguće pretrage kod doktora, što je zapanjujuće bilo samnom je sve bilo u potpunom redu. Majku je to uništilo kao i mene. Ja sam bivala sve bolesnija, čak mi je i jedno vrijeme kosa otpadala. Užasavala sam se od pomisli same, na izlazak, na mog momka čak. Dok jednog dana, mama nije došla kod mene, već živog mrtvaca. I rekla, da je ovo naša posljedna nada Denis. Nebih da opisujem naše seanse niti rad koji je Denis radio na meni. To jednostavno morate doživjeti i osjetiti. Šta drugo reći, osim da sam ja danas uspiješna i dalje mlada doktorica. Udala sam se za mog voljenog, i čak čekamo bebu. Za današnji život je zaslužan, Denis koji ga je jednom riječju i spasio.  Bilo je riječ o crnoj magiji, koju mi je poturila ljubomorna kolegica sa faxa. Na moju sreću, a njemu žalost ništa od zamisli joj nije uspijelo do kraja. Gospodine Denise hvala ti, po hiljaditi put! (potpisala) Maida Vareškić.  Mail adressa:    mr.denisnovosel@gmail.com

4 comments » Write a comment

  1. Zahvalna sam dragom Denisu sto mi je vratio supruga.Iako sam mislila da necu prezivjeti sve ovo sto mi je suprug napravio,ipak sam danas nakon svega mogu slobodno reci ponovo sretna. Verica Poic

  2. POSTOVANOM GOSPODINU DENISU ZAHVALJUJEM IZ DUSE, I MOGU SAMO RECI DA OD NJEGA BOLJEGA NEMA NA PROSTORIMA BALKANA PA I SIRE.VRATIO MI JE DECKA KOJI ME JE BIO OSTAVIO ZBOG JEDNE POKVARENE ZENSKE KOJA JE IMALA PUNO NOVACA. OLGA VASIC/ SWEDSKA.

  3. Sve je uredu, ali desilo se nesto sto nisam ocekivala,Sva sam sretna sto moj suprug se danas vratio meni moleci me da mu sve oprostim i da ponovo nastavimo brak zajedno, ali ja neznam sta je trenutna istina i sta se sa njim dogadja, ali sve u svemu zelim Vam reci hvala sto ste mi pomogli, i puno puno uspjeha u buducem radu da jos puno ljudi pomognete, neka Vas bog cuva i sreca prati.

  4. Mog sina je potpuno odvojila od mene i supruga njegova zahvaljujuci Denisu bivsa djevojka. Moje djete je preko noci odbacilo mene i supruga i otisao ziviti sa djevojkom koja je na jako losem glasu. Dolazio je samo po novac, prljav, sa podocnjacima, cesto pod uticajem alkohola. Moje dijete nije licilo na sebe. Kada je prodao stan koji je nasljedio od mog pokojnog oca i nakon prodaje za mjesec dana ponovo dosao traziti novac od mene i supruga shvatila sam da je moje dijete pod djelovanjem crne magije. Potrazila sam pomoc i dobila je. Nikada vise nije spomenuo bivsu djevojku. Nestala je iz naseg zivota.

Komentariši